Thursday, 27 January 2011

Tak ADA mood nak STUDY..!

Tak ada MOOD..
Apa yang KORANG akan lakukan..?
XTVT berfaedah..?
Lepak-lepak..?
Window Shopping..?

Eden ni masih tak ada MOOD..
Untuk mengulangkaji..
Awal MALAM ni..
Ade TEST..

4 |Chapter| perlu di|Cover|..

Macam mana nak pulihkan MOOD..?
Makan aiskrim..?
~ Semalam |My Classmate| cakap..
Aiskrim banyak gula..! ~
Tapi kalau amik dalam kuantiti yang sedikit..
Dan tak kerap secara |Daily|..
Tak apa..kan!

Lilin Aromaterapi..?
~ |One of My Follower ada mention..
Lilin aromaterapi sesuai untuk time lepas |Hajat|.. ~
Sila KLIK SINI
Rasanya CITRUS boleh membantu menyegarkan.. 
Jangan guna LAVENDER lak..
Nanti jadi lebih ke arah |Lena|

Atau berSOSIAL dengan rakan-rakan..
Ber FACEBOOK..?
Ber BLOG..?
Ber PARTY..?
Ber LEPAK..?
Dan macam-macam ber lagi.. kan!

SO..
Teruskanlah menjenguk My BLOG..
Teruskanlah berBUAL dengan eden kat sini.. 
OKAY..?

2 Komentar:

Nor said...

kalu ida la kan, ida suka tgk muvi~ maen game ka~ then br study~
1 round game, 1 bab~
1 muvi, 1 bab~
mcm tu la~ =)

adamzico said...

Nor a.k.a ida: kalau jangkasa MASA itu masih panjang boleh wat cam tu.. Bukan tu ja.. leh layan bola sepak kat stadium terus.. lagi BEST kan! (eden ni fan bola sepak ke?? sambil garu kepala!)

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!