Tuesday, 7 December 2010

Apa simboliknya awal Muharram nie dengan hidup aku?

Salam..
Kejap timbul kejap tenggelam..
Tu la diri eden ni..
Bukannya apa..
LIFE tersangat BUSY..
Almaklumlah.. Keja + Study..
Harap korunk semua tak tertunggu dan marahkan eden..

Back to da STORY. Badan cerita ini mengisahkan tentang apa kaitannya Awal Ashaari eh bukan Awal Muharram dengan eden ni? Nak tahu? Ari ni kan Awal Muharram. Awal Muharram ialah tahun baru Islam yang berkaitan dengan HIJRAH. So, apa azam tahun baru korunk? Kongsi dengan eden kat sini k?

Awal Muharram tahun ini adalah bersamaan dengasn 7 Disember yakni hari lahirnya eden. SO, Korunk taknak WISH ke kat eden ni ha..! He3.. Tu la persamaan ataupun perkaitannya Awal Muharram dengan eden. Sekian.

Nota Kaki: Eden dah melangkah ke era 30-an dengan rasminya hari ini.. Wah!

p/s: Tenkiu kepada yang SUDI bertamu di rumah membuat KEJUTAN di saat eden ni terbaring sakit kepala yang teramat.. Maaf sebab tak terlayan.. Terima kasih atas kek yang ENAK lagik sedap tu.. Terima kasih kepada hadiah-hadiah yang dibawa.. LOVE u ALL.. muah3!

Happy Birthday to Me
Happy Birthday to Me
Happy Birthday to Me
Happy Birthday To Me
Happy Birthday To Me

*** Wink!!!

5 Komentar:

Azmer Lias said...

salam maal hijrah..
& epi bufday!!
=)

ferdaus al-adney razlan said...

wish ikot sini la.. malas ikot pesbuk.. hohoh..
epi blated bday encik zico..
May God Bless U !

:)

Wan Zulqhairi said...

Happy Belated Birthday~

Wan Zulqhairi said...

ucapan khas untuk anda..http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/12/happy-birthday-untuk-sesiapa-yang.html

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho
salam maal hijrah and happy birthday~~ ;D

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!