Saturday, 22 January 2011

Tak SUKA.. Please HELP me..!

Salam..
SORRY to interrupt..!
Bukannya apa..
Eden BOSAN la..
Kenapa STILL bila nak follow BLOG orang lain..
My picture xde..

Ada sapa2 ARIF dalam menangani problem ni..
I need ur help..!
huhu..

p/s: walaupun HAPPY melihat dah 2500 org view my BLOG..
Kesedihan ini tak dapat eden sembunyikan..
Tolonglah..!
wink!

3 Komentar:

sicomot-comel said...

hurm...
maybe ada lah tu..
salunya gmbr tu lmbt kuar..
lg satu,kmu follow scara public atau private?

adamzico said...

Sicomot-comel: follow secara public..
ye ke lambat nak appear.. rasenya cam xappear langsung pun.. sian org yg FOLLOW saya.. saya nak FOLLOW balik dah xde picture saya.. huhu..

sicomot-comel said...

ahah..
cuba follow sy,,nk tgk,ade ke tak gmbr kmu..

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!