Thursday, 20 January 2011

Thank you...! Follower ke 76 hingga ke 79..!!!

Salam..
Tak ada IDEA lak nak tulis apa..
Takpe.. Takpe..

Dikesempatan yang ada ni..
Nak ucapkan 'TERIMA KASIH'
Kepada yang terus memakukan mata..
Kat My Blog..

Teruskan memaku..
(Nak paku lebih tak..?)

Disini ada 4 follower terbaru eden..
(My little Boss tentu tak suka melihat angka 4.. i'm sorry!)

Mereka ialah:


wallaa.!
My Follower ke 77 ialah cykeadaa..!
Tahniah!!!
Nak hadiah ke..? hehe..
(tiru logorithm lak.. kan!)
jangan marah ye.. wink!

7 Komentar:

hawiz said...

yeayy...hahaah..opsss..

adamzico said...

hawis: wink!

FaizalSulaiman said...

keep blogging and keep writing!

cykeadaa said...

hehehe... 77??nice2...
hav a good Day (:

adamzico said...

FaizalSulaiman: I will.. (if ada orang yang supprot me from behind.. wink!)

Cykeadaa: Wink! So.. kat ner ni?

cykeadaa said...

Ramai yg akn support..teruskan usaha yer... (:
Wink2 juge...skrg kt opis...

adamzico said...

Cykeadaa: really? tenkiu2.. follow anda juga!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!