Saturday, 14 May 2011

BCR headline: Under MAINTENANCE bikin BCR lebih rancak..!!!


13 Mei 2011. Malaysia. 
Para Blogger/s mula menunjukkan sifat sebenar..
Apabila BLOG under MAINTENANCE..
Bagi yang punya IDEA yang mencurah-curah seperti ladang gandum..
Terpaksa menggigit jari..
Ada yang terpaksa menukar PROFESSION..
Ada yang mula bertukar-tukar nombor..
Ada yang berlagu SEPI..
Namun ada yang tak kesah..
'Aiman tak kesah..!'
Tepilah kau Aiman.. Nyibuk je kat sini.. Wink!
Namun ada juga yang lupa apa tujuan sebenar dia OPEN blog..
Terutama bagi kaum bumiputera yang gemar berpuitis..
'Melayu mudah lupa..!'
Apa kejadahnya ko mention cam tu kat sini..! Pergi sana..!

Apakah perlunya MAINTENANCE ni..?
Apakah kerana hadirnya 'Peristiwa 13 Mei 1969..?
Apakah kerana HACKER/S Malaysia mula mempraktikkan kitab HACK..
Yang selama ini hanya membenarkan mereka hanya belajar teori semata-mata..?
Apakah kerana sudah masanya untuk BLOG di servis..?

Apapun..
Bila dipandang disudut paling POSITIF..
BCR menjadi laman paling HOT..
'Sukses..! Sukses..! Sukses..!'
Apehal lak CREW Gangstarz ada kat sini..! Beri laluan PLEASE..!
(Program GANGSTARZ cam diketepikan je..! kan kan kan)

p/s: Maintenance tetap kena..
Tapi gara-gara maintenance ni..
Ramai yang terlupa..
Secanggih mana pun teknologi harus kena UPGRADE..
Mungkin BLOG pun boleh di UPGRADE ke tahap yang lebih mesra pengguna..!
'Mesra..!'
BOB..! Baek ko jangan ganggu lintas langsung aku nie..!
 
 BCR tetap GAH..
 BCR member/s memang mantop!!
Terbaek..!
(Saya sayang KORUNK semua..!)
Wink!

2 Komentar:

ahmad said...

BCR best tapi macam mana nak pasang kotak BCR nih....baru join 10may2011
tolong bro

adamzico said...

ahmad: nak pasang kotak BCR ni..? mula2 kena pergi ke BCR official blog.. kat situ ada cara2 nk JOIN BCR ni.. maybe Ahmad leh bertanya kepada Jejaka Terhangat ataupun mana2 Admin (kaler merah) akan cara nk sertai BCR n pasang BCR chat box di Blog Ahmad..

Step 1: KLIK BCR official Blog pada BCR chat box (Kaler merah tu)..

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!