Sunday, 7 November 2010

Sorunk diri @ McDonald sambil menunggu FLIGHT ke K.K..!

Salam..
Selamat PAGI..
I'm GOING to K.K.. Yeay!
Adeh!!! Perot meragam la plak..
Jap2! Nak karang sesuatu FOR my BUDDIES..

Flight:  MH 086
Class: Y
Time: 1200
Date: 07 November
Destination: Kota Kinabalu
Gate: G02
Seat: 26D (Tak leh nak ubah.. Seat punya la belakang!!!)

Outstation TIME..!
Kul 10 lebey singgah ke McDonald..
Rasanya nak isi perot ni yang sedia kosong.. (Meskipun tak berapa gemar Having Breakfast) Have to sebab perot suka meragam.. Tak makan meragam.. Makan pun meragam.. Special tul perot eden ni ha.. Hehe..
Big Breakfast Meal.. Dalam masa kurang 7 minit CLEAR!!! Heheh.. Tu bukan rekod lagik.. Leh buat lebey baik kalau FOKUS lebey sikit.. Hehe..

Nak tanya ni..
Ada siapa tahu..
Ada apa yang menarik kat K.K yang leh dilawati after 5pm?
Ada tak koleksi 'Cinta & Anugerah' sebab takut terMISS episod sepanjang outstation ni..?
Kalau ada.. Please la TOLONG bantu eden ni.. Eden dah kemaruk + melekat dengan cerita ni..
Minat giler dengan Nabilla Syakieb tu.. OMG!
Please..!
Please..!
Please..!

Nota Kaki: Sila pasangkan SUNGLASSES sepanjang penerbangan ini.. Wink!!

Blues Brothers Wayfarer Glasses Clear Lenses Black Frame

Blues Brothers Wayfarer Glasses Clear Lenses Black Frame

CliC Adjustable Front Connect Reader, 2.00 Strength, Tortoise Frame

CliC Adjustable Front Connect Reader, 2.00 Strength, Tortoise Frame 

10 Komentar:

Judiene said...

Hey there. Thanks for following my blog and for sharing your thoughts as well. Keep in touch and have a good journey to KK!

:)

Nor said...

p cr ja cita 'cinta & anugerah' tu kat youtube~
org dh tgk episod last dah~ ahahahhahaha


have a nice journey~ =)

p/s: jgn lupa ole2 nye ya~

hans said...
This comment has been removed by the author.
adamzico said...

judiene: nope. I'm pennagite lor..! wink!

nor: ye ke? bila carik episod by episod xde plak.. huhu

hans: its OK.. nice BLOG..! wink!

hans said...
This comment has been removed by the author.
adamzico said...

erm.. kasik la.. akan di add dgn kadar segera..!

hans said...

search sudah nama aku Hans Hanis
senang search email hans_da_vinci@yahoo.com
tq yer bro

adamzico said...

hans: dah ADD melalui nama Han Hanis.. wink!

hans said...

salah tu bro
HAN HANIS tu perempuan
saya nih lelaki
hahahaha
add jer guna email
kalau nak lah
okay

adamzico said...

hans :ye ke? aiyork.. add saya lah kalau cam tu.. kurtghazi@yahoo.com

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!