Monday, 24 January 2011

Contest: Eden HANGAT..!


Wallaa..!
Ini penyertaan eden untuk kali ke-2..
Selepas Segmen 'Header Sayap Halusinasi Apezs'

Kalau SALAH tolong tunjukkan..!
(Atas permintaan a.k.a barter si-comot-comel)
Mencuba itu BAIK kan..!

Kenapa BLOG eden terbaik..?
1. Blog ini mencermin diri eden apa adanya..
2. Eden cuba menjadi yang TERBAIK sebagai sahabat, rakan, dan follower..

Kenapa BLOG Jejaka Terhangat terbaik..?
1. Yang mengHANGATkan suasana sudah tentunya Blog JT..
2. Seperti kata JT, Blog JT akan mengHANGATkan semua BLOG di bawah sinaran UV nya.. Kan!

2 Blogger/s yang nak JOIN..?
1. Sayap Halusinasi Apezs
2. Hans Hanis


6 Komentar:

sicomot-comel said...

woopss..

kenalah join adam punye contest..huhuuhu

adamzico said...

si-comot-comel: hehe.. janji 'ikhlas'
xnak dalam keadaan terpaksa ya.. wink!

Jejaka Terhangat said...

nice..semoga dapat jadi yg terbaik tu ek..:)

aku dah letakkan blog adam ni kat bloglist hangat..n dah follow blog ni skali..

hope letak blog Jejaka Terhangat kat bloglist adam gak yek..nampak mcm takde lg. hehe..

kip in tacing2..=)

adamzico said...

Jejaka Terhangat: Orait.. Dah tengok pown kat Blod anda.. tenkiu3! wink!

apezs shah said...

salam

adam sepatutnyakan.. adam kena linkkan ke nama2 tu baru betol hehe.. anyway apezs dah join..;)

adamzico said...

apezs: ye ke? alamak! eden kan budak baru belajar.. noted! wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!