Tuesday, 6 December 2011

Aku sudah tua..?!! Makin | Matang |..!

Assalamualaikum..
Bismillah..

Aku sudah tua..?!!
Saja cipta ini | status | 
Layaan..!

Sudah mengembara 365 hari..
Sudah menemui | Belahan Jiwa |..
Sudah bertemu | Ramadhan |..
Berganti Syawal, Zulhijjah dan kini Muharram..

Alhamdulillah sudah 10 Muharram..
Sudah berpuasa selama DUA hari.. Thanks to Ainina Jelani..
ESOK..
07.12.12011
Tanggal bersejarah..
Tanggal dimana aku telah berjanji dihadapanNya..
Untuk menjadi | Khalifah | di muka bumi..
'Selamat Hari Lahir..'
Saya semakin matang..
HOPE makin matang untuk menghadapi segala dugaan, cabaran dan rintangan..

P/S: Aku benar berharap diberikan PELUANG untuk berubah..
Ya ALLAH.. Kau Maha Agung Maha Berkuasa menentukan segalanya..
Ya RABBAL ALAMIN..
Aku bersyukur diberikan kesempatan HIDUP di dalam RAHMATMu..
Amin..!

wink!

8 Komentar:

Za said...

wah..hapy becoming befday...befday u sama ng kwan za 2 org..best la...senang nk ingat

adamzico said...

Za: Ya ka..? Siapakah member2 Za tu.. Kirim 'Selamat hari lahir' kat derang.. k? By the way.. Thanks.. wink!

Fauzzan Helmy Anuar said...

Happy birthday
Dah tak dapat nak sambut birthday sama-sama
^_^
Semoga dipanjangkan Allah Ta'ala umur abah
imewahkan rezeki
Dilimpahi kemewahan dan kebahagaiaan kasih sayang yang berpanjangan...
Dikurniakan kerukunan dalam berumah tangga
Dan dikurniakan anak-anak yang comel soleh lagi solehah
Insya Allah...

With Julia said...

Happy birthday azam zico...semoga memperoleh kerahmatan dari Allah SWT...amin :)

cik golek...... said...

wah..taniah..semuga pnjg umo yea.. ^^,
happy birthday.. :)

adamzico said...

Fauzzan: Terima kasih.. Amin..! wink!

adamzico said...

Julia:Terima kasih.. Amin..!

adamzico said...

Cik Golek: Terima kasih.. wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!