Monday, 24 January 2011

Segmen: Pencarian WAJAH 'Kasih Safiyya'

Salam..

Wallaa..!
Terpanggil eden untuk membuat segmen..
Pencarian WAJAH 'Kasih Safiyya'..
Pencarian Blogger yang 'NATURAL BEAUTY'..
Ini bermaksud tanpa bedak setebal 4 inci..
Boleh dikatakan muka FRESH tanpa 'Make Up..!'
Mungkin korang la individu yang eden cari..

Tujuan:
Untuk disesuaikan kepada watak 'Kasih Safiyya' 
Dalam 'Memorabilia Kasih Safiyya'..
Siapa nak jadi Duta 'Memorabilia Kasih Safiyya'..?
Meh JOIN segmen ni..


Syarat SEGMEN:

1. Letakkan Header Eden..
2. Wat link kepada my Blog..
3.  Anda semestinya 'LADIES'
4. Letakkan 'Picture Paling Natural Beauty korang'
5. Nyatakan kenapa anda layak menjadi 'Kasih Safiyya'
6. Nyatakan DUA  'watak lelaki' yang anda suka dalam 'Memorabilia Kasih Safiyya'
7. Tarikh tutup: 14/2/2011

p/s: Senang.. kan!
ANDA kah Kasih Safiyya yang EDEN cari..?
Picture Anda akan dijadikan 'COVER' Memorabilia Kasih Safiyya..
Picture berkenaan juga akan di abadikan bersama 'KARANGAN' saya..

Lain-lain:
~ Ada sedikit 'Cenderahati' untuk yang BERJAYA..!

8 Komentar:

sicomot-comel said...

alamak...
tertarik nak join..
tapi,,..

huhu..rasa tak layak la pulak.. =,='

adamzico said...

Si-comot-comel: ape lak.. JOIN je.. jgn rasa down k? wink!

cykeadaa said...

cool...:)

adamzico said...

cykeadaa: kena JOIN tau.. wink! Si-comot-comel pun.. hehe.. wink!

efa said...

waah...menarik segmen ni tetiba rsa tak layak kahkah :)

adamzico said...

efa: ape lak tak layak.. belum cuba belum tau.. huhu..! Meh ar JOIn.. wink!

sicomot-comel said...

hehehe...
ok,nnt Comot join
but adam join bloglist JT ni yokk ;)
keh3

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/aku-hangat-nak-join-bloglist-jejaka.html

adamzico said...

si-comot-comel: orait.. eden torai..!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!