Tuesday, 18 January 2011

Kereta Oh Kereta..!

Salam..

Kereta Oh Kereta..!
Kereta eden mengalami kerosakan..
Seperti yang pernah eden mention kan sebelum ni..
Brake Pad dengan disk2nya sekali harus eden tukar..

Persoalan:
1.Berapa harga Brake Pad..?
2. Berapa harga sepasang disk utk Brake Pad..?
3. Berapa lama agaknya leh siap..?

Bukannya apa..
Eden selalu travel dari umah ke UPM..
Makanya..
Akan pincanglah kaki eden nanti..
Tambah pula weekend ni eden di arahkan..
ke Bagan Lalang..
Lalala Kerja..!

kereta wira eden..!!!
huhu..
terpaksa merempit dengan motorsikal la nampak gayanya..
wink!

4 Komentar:

hawiz said...

yeah..rempit..jom..

adamzico said...

hawiz: tengah sedey nie.. huhu

FaizalSulaiman said...

saba banyak2 bro.kete ni kalau nak rosak, tak kira time.aku kadang2 tu maki hamun jugak.haha

adamzico said...

FaizalSulaiman: tu ar.. hampeh tul.. apapun terpaksa merempit untuk sekian waktu.. huhu

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!