Friday, 21 January 2011

Sayap Halusinasi Apezs: || CONTEST : The Best Header For Apezs ||



Sila KLIK di sini -->
Tajuk: The BEST header 4 apezs..!!!
(Cam ni pun boleh kan..!)
Kalau apezs 1st time wat CONTEST..
Adam lak 1st time JOIN contest..
Kalau salah tolong tunjukkan..

Header yang cam ni jer... Yang leh difikirkan wat masa ni..
Hehe..
Ikhlas ni tau..!

Header ni dibuat KHAS untuk Apezs..
My lil bro..
kerana kepakaran yang TERHAD..
Dan masa yang juga TERHAD..
(Konon2nya BUSY memanjang kan abg long ko nie.. hehe)

Eden gunakan ayat: Mengepak sayap bahagia.. Tinggalkan segala duka nestapa
Untuk menjelaskan bahawa..
Apezs boleh mengepak ke mana sahaja yang apezs mau..
Mencari bahagia sebuah kehidupan..
Semestinya semua orang taknak sedey2 kan..
So tinggalkan duka nestapa..
segala lara yang menempel dalam hidup ni..
Bak kata seseorang..

Life is too SHORT untuk dibazirkan hanya untuk berfikir..
Tanpa bertindak..
Make it SIMPLE..
bertindak dengan rasional, waras dan penuh keyakinan..
Anda pasti berjaya..
Akhir kata..
Maju SUKAN untuk SEKOLAH..
wink!

p/s: tolong ajarkan ku SIFU..!

2 Komentar:

sicomot-comel said...

erk...mana header yg kamu wat utk apesz tuh?
nak jugak tgk..huhuhu


p/s:follow kamu =D

adamzico said...

sicomot-comel: cam ni jer Header yg dapat eden hasilkan.. hehe! wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!