Friday, 21 January 2011

Contest: The BEST header 4 Apezs..!

Sila KLIK di sini -->
Tajuk: The BEST header 4 apezs..!!!
(Cam ni pun boleh kan..!)
Kalau apezs 1st time wat CONTEST..
Adam lak 1st time JOIN contest..
Kalau salah tolong tunjukkan..

Header yang cam ni jer... Yang leh difikirkan wat masa ni..
Hehe..
Ikhlas ni tau..!

Header ni dibuat KHAS untuk Apezs..
My lil bro..
kerana kepakaran yang TERHAD..
Dan masa yang juga TERHAD..
(Konon2nya BUSY memanjang kan abg long ko nie.. hehe)

Eden gunakan ayat: Mengepak sayap bahagia.. Tinggalkan segala duka nestapa
Untuk menjelaskan bahawa..
Apezs boleh mengepak ke mana sahaja yang apezs mau..
Mencari bahagia sebuah kehidupan..
Semestinya semua orang taknak sedey2 kan..
So tinggalkan duka nestapa..
segala lara yang menempel dalam hidup ni..
Bak kata seseorang..

Life is too SHORT untuk dibazirkan hanya untuk berfikir..
Tanpa bertindak..
Make it SIMPLE..
bertindak dengan rasional, waras dan penuh keyakinan..
Anda pasti berjaya..
Akhir kata..
Maju SUKAN untuk SEKOLAH..
wink!

p/s: tolong ajarkan ku SIFU..!

10 Komentar:

apezs shah said...

salam

Long thanks. Terharu Long JOIN contest ucu.
Tahu pon memanjang busy Long ni. Haish walaupon terhad tapi bermaknala ayat tu.

adamzico said...

apezs: huhu.. terharu gak nie.. 1st time JOIN contest.. BUT.. setiap satu mesti apa pemulanya kan.. HOPE i will have courage n confident to JOIN mana2 contest selepas nie.. hehe..!

betul kah cara eden JOIN ur contest tu.. Ikut syarat tak?

apezs shah said...

Long satu je xckup syarat.
xletak URL/Link..

Lepas Long buat entry contest atau segmen ke.
pastikan link tu sebenarnya. url yg entry dah dibuat tu. copy paste je ke entry org yg dijoin tu. ;) BUT Thanks.~

adamzico said...

apezs: gak faham lor.. huhu.. kena ber'guru' lagik nie..! wink!

Siti Safiyyah said...

wahh boleh tahan gak header ni..gudluck k? ;)

adamzico said...

Siti Safiyyah: Erm.. sebenarnya bukan menang yang jadik taruhan.. I JUST do it for my little brother, apezs.. (mesti tak menang punyer.. sebab nnt orang akan persoalkan keputusan itu.. hahaha.. hadiah dapat kat adik beradik sendirik? xboleh kan?)

By the way.. Safiyya ialah nama watak untuk cerita saya.. Memorabilia Kasih Safiyya.. Try jenguk kat My Blog.. ya? wink!

efa said...

waah2...cntik pandai edit...good luck :)

adamzico said...

efa: xde la pandai mana pown.. suka suka ja nie.. lgpown nak try enter CONTEST.. xpenah JOIN mana2 segmen mahupun contest.. Nanti tunggu saya buat contest ya..? Ntah la bila.. hehe..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wooo....gudluck bro!!!

adamzico said...

ahmad Fauzi Aryaan: tenkiu.. sbenarnya eden dah lupa sal kontes ni.. hehe.. wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!