Friday, 18 February 2011

BCR Headline: Bloggers disabitkan dengan masalah ketagihan..!

Salam..

Korang ade dengar soksek soksek tak..?
Ala pasal Eden kena soal siasat..
Oleh pihak berkuasa..
Ekoran menyebabkan KETAGIHAN..

Tak?

Begini CERITA nya..
Tak senang duduk Eden..
Mana taknya..
Bertubi-tubi persoalan diajukan kepada Eden..
Jenuh nak menjawabnya..

Pokok pangkalnya ialah berkenaan BCR..
Kalian dah dengar pasal BCR kan..
Ke kalian nak Eden story lagi sekali..?

Jika kalian nak tahu..
Apakah itu BCR..
Sila KLIK |Sini|..

Mujurlah masalah KETAGIHAN itu..
Bukan berpunca dari pengambilan bahan-bahan yang memudaratkan anggota badan..
Sebab tu Pihak Berkuasa BCR..
Sengaja memberikan kebenaran untuk Eden..
Menwar-warkan kepada kalian SEMUA..

p/s: Hidup menjadi-jadi dengan BCR..
Berbaloi-baloi-baloi..!
Rugi tak BCR..
wink!

9 Komentar:

gilastats said...

Ha ha ha..... terkena sudah

Fariq said...

kehkeh.. baru sehari 2 belum rasa lagi.. kalo dah berbulan2,,, nak lekang kejap dari bcr pun susah.. kehkeh..

latest -
-Realiti Dalam Dunia Blog
-Kepentingan Twitter Dalam Berblog

Jejaka Terhangat said...

wakaka..ko nak kata ko dah ketagih la kat bcr tu ek..kalo camni kat sane kena letak tag BAHAYA: BOLEH MENYEBABKAN KETAGIHAN..orait tak? haha..

cik Ladies said...

da2,jgn duk mengelamun je kat BCR ;p

elyna said...

hahhaa .. jt, x ley blah ... :p

adamzico said...

Gilastats : sorry.. bukan nak tipu.. hehe..

Fariq: tu la pasal.. hehe..

Jejaka Terhangat: tenkiu3.. harus letak tu..

Cik Ladies : mengelamun.. tumpang memerhati ja.. hehe

elyna: tu la kan!

Terima kasih.. Giler la semua yang hebat turun kasik komentar.. tenkiu3!

apezs shah said...

wah wahhhh... ada kemajuan dan BCR nampaknya usu ketinggalan hehe.. Long jangan ketagih tapi kegigihan xpe k..;)

apezs shah said...

long FaceBlog tu xssh pon..
join ikot je step dia.. wat ayat tu lak xyah buat sdr pon xpe.. just copy dia punya ayat je dah disediakan.. yg ptng jgn lupa jadi follow dan tggalkan link entry yg dah buat..;) senang je laa..

adamzico said...

apezs: tp blog masih cikai.. huhu.. please help me!!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!