Wednesday, 23 February 2011

Penangan Isteriku Zulaikha..Terbaek wok!

Salam..

PERINGATAN..!
Tolong SEDIAkan TISU..

Isteriku Zulaikha
Di TV9..
Dekat di Hati..

Sinopsis (Versi AdamZico)
 
Cinta yang berputik sejak KECIL..
Yang dipupuk dengan rasa kasih sayang itu..
Adakah ia Cinta Sejati..?
Cinta selepas perkahwinan itu..
Yang disatukan atas satu akad..
Adakah ia Cinta Sampai Mati..?

Persoalan ini kita kena selami..
Kita kena fahami..
Kita kena sedar..
Apakah yang kita miliki itu kurang berbanding yang ingin kita kejar..?
Terus saksikan |Isteriku Zulaikha|
ya..?

p/s: Eden SUKA..
Kalian tentu SUKA..
wink!

Love Game..
Kita sering terlupa..
Apa yang ADA jarang disyukuri..
Apa yang TIADA sering dirisaukan..

9 Komentar:

tuyuk said...

sempoi bro...

adamzico said...

tuyuk: tenkiu.. (ade tisu lebey x?) wink!

ann dhaniah said...

cerita mmg menyayat hati!

With Julia said...

Apa yang ADA jarang disyukuri..
Apa yang TIADA sering dirisaukan..

Good impression adam..hmm betul kata2 adam tuh...syukuri apa yg kita ada sekarang. :)

nadiah said...

memang best kan cite ni...
tabahnya seorang isteri tanpa cinta suami..
memperjuangkan cintanya sendiri hingga akhir hayatnya..

adamzico said...

ann Dhaniah: huhu.. (nak tisu.. ade x?)

Julia: tu adelah lirik nasyid.. (lama xbernasyid.. lalala!)

nadiah: erm.. sob3x waaa!

Manja (let it be my sweet name) said...

sastera nyer

x leh la nk hayati huhu

adamzico said...

manja: sastera ke? hehe..

Anonymous said...

ni budak sastera ker :p
di jemput ke blog ini ~ http://ehfarahin.blogspot.com

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!