Friday, 20 May 2011

Tolong saya UPDATE bloglist.. Please!

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum W.B.T..

I NEED your PARTICIPATE..!

Terfikir saya akan UPDATE bloglist..
Nak IKUT jejak Sy@f..
(Jangan marah ya..!)

'Kepada SESIAPA yang ingin berada di BLOGLIST saya..
Saya alu-alukan NIAT baik anda itu.. 
Kini tibalah masa untuk saya meng UPDATE Bloglist..
Sila DROP your URL here..!'

p/s: Untuk itu..
Saya akan melenguhkan jari saya untuk anda pula..
Dengan Blog Walking ke Blog anda..
Dan meng CLICK apa yang boleh menjanakan pendapatan anda..
Nak tak..?

wink!

14 Komentar:

Ahmad Naim said...

jom jalan2 http://ikhwankb.blogspot.com

una din said...

yeyah, ad saya nak! ni url saya ; http://ud123.blogspot.com/

blog sy xda sbrg iklan. jadi awk xdpt la nk jana apa2 hehe :)

☺MissNJZ☺ said...

:D :D :D

http://njz-taraa.blogspot.com

:P :P :P
jemput melenguhkan jari :P

witLURVE said...

Abang Adliy... yanna nk jugak...

=)

http://ihatebackstapper.blogspot.com

wink wink....

miss ct said...

Assalamualaikum senior..
tq sudi bg komen kat blog ct...

fatyn rozel said...

www.fatynrozel.blogspot.com

dah lame x update. tp kalau rajin singgah la.hehe

adamzico said...

semua dah di masukkan ke dalam Bloglist.. Tima kaceh!

LemonSusu Skyjuice said...

http://choclateloverz91.blogspot.com/
lynn nak jugak!~~

BaTu^NiSaN said...

http://eksenkamen.blogspot.com/
assalamualaikum..

ann dhaniah said...

wa..
org da bg green light! better cube..hehe
http://anndhaniah.blogspot.com/

SYAF said...

SamBut peLawaan Adamzico hihi...
http://syaf.frenzyfm.my/

kojie said...

kojie.blogspot.com
incik adam...sy link ngan incik adam dah beberapa purnama ya..purnama merindu pun masih kedengaran lagi...

p/s : kojie still simpan novel adam tahun 2008...hahahaha

nur intan hazirah said...

always be ur silent reader....baca citer2 yg mungkin akan jd novel one day...:)

Ohno!!! said...

waaa....
semangat tul...
bagus2....
hehehe

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!