Thursday, 29 September 2011

Assalamualaikum.. Knock Knock.. Anybody home..???

Bismillahrirrahmanirrahim..

Salam SAYANG penuh kasih sayang..
Saya RINDU sama anda semua..
Oleh kerana SIBUK dengan urusan pekerjaan (Berkerjaya lah sangat!)
Saya tak sempat nak mengunjungi BCR khususnya Blog umumnya..
Kangen sama anda semua..
Muaaaah!!!

Sekembalinya saya ke arena BLOG ni bersebab..
Antaranya ialah untuk melepaskan rasa rindu yang membuak-buak kepada:
BCR member/s yang tersayang..

Seperti yang saya umumkan dahulu..
01 Mei 2011, saya telah melangsungkan upacara pertunangan.. Alhamdulillah..
Dan bagi melengkapkannya..
19 November 2011, saya akan di ijab kabulkan..
Dan secara sahnya..
Memikul tanggungjawab sebagai seorang suami..
Menguruskan alam rumahtangga..
Melangkah ke gerbang baru sebuah kehidupan..
Semoga mendapat rahmat dariNya..
Amin..

Disini saya ingin menjemput kalian semua..
Walimatul-urus..
Ke Majlis Raja  Sehari..
Pada 20 November 2011 (Ahad)
Keterangan lanjutnya adalah seperti pada paparan kad undangan (lakaran) dibawah:
 
P/S: Ini adalah lakaran kad undangan..
Makanya pelan lokasi masih belum dilakar dengan baik.. hehehe..

Dan ini pula paparan dari Google Map:
http://maps.google.com.my/maps?ll=5.550722,100.401478&spn=0.092262,0.154324&t=p&z=13&vpsrc=6&lci=com.panoramio.all&pw=2
Untuk lebih jelas, sila google : kampung kuala muda, penaga
Nota:  Pada paparan P101 - kampung Pasir Gebu menuju ke hujung seberang perai utara, Pulau Pinang..
Alamatnya : No. 4 Lorong 22, Taman Kuala Muda, 13110 Penaga, Butterworth.

Sekian..
Tetiba kaku tak tahu nak tulis apa-apa..

Salam MAAF..
Salam penuh kasih sayang..

Dari:
Adam Zico
Adam Nathaniel
Izad AZLI Zico
Mohd Azli Azizulrahman
Adliy Zico
0124601875

wink!

4 Komentar:

padin said...

wah tahniah adamzico keh3..

adamzico said...

padin: terima kasih.. semoga segalanya berjalan dengan tenang dan dirahmatiNya.. Amin!

waniey said...

Wah...
Tahniah ADAMzico..!!
Semoga berkekalan hendaknya :D

zieyRa suLLey© said...

congratulation babe!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!