Wednesday, 23 February 2011

Mimpi.. Hanya mainan Tidur..

Mimpi hanya mainan tidur..?
Mungkin bagi yang TIDUR tak basuh kaki..
(Ayat klise sangat!)

Mimpi datang dalam TIGA kategori..
1) Mainan Tidur Akibat Keletihan Melampau..
2) Alamat atau Petanda..
3) Gambaran Masa Hadapan..

Kategori PERTAMA tu kita SKIP lah ya..
Kategori KEDUA menerangkan bahawa terdapat petanda atau alamat..
Yang bakal terjadi sama ada baik atau buruk..
Ia boleh ditafsir berdasarkan Objek, Binatang & Keadaan dalam mimpi tersebut..

Contoh: Mimpi di patuk ULAR..
Keadaan: Dipatuk
Binatang: ULAR
Orang lama menyatakan bahawa AKAN ada orang datang merisik..
Atau akan dipinang orang..
More to JODOH..
wink!

Kategori KETIGA pula melibatkan pengembaraan roh keluar dari jasad..
Di saat mata terpejam lena..
Pernah tak kalian merasakan bahawa kalian pernah berdepan dengan sesuatu SUASANA..
Dan kalian dapat mengagak apa yang bakal berlaku..
Ini adalah disebabkan oleh pengembaraan ROH saat kita dibuai mimpi..
Ada HADIS yang menerangkan akan hal ini dengan lebih terperinci..
Pernahkah anda berada dalam keadaan begini..
Ada yang memanggilnya |DEJA VU|

p/s: Tips kalau berada di tempat yang BARU..
Sebelum TIDUR sila sapu tilam dengan sehelai kain..
Kerana pernah dinyatakan bahawa..
Katil yang terbiar (Kebiasaan di hotel-hotel)..
Ada yang akan menumpang tidur..
Dengan menyapu sehelai kain itu keseluruh katil..
Secara lembut..
Akan menghalaunya pergi..
Sebelum tidur bacalah TIGA |Khul|
Berzikirlah sehingga terlelap..
InsyaAllah akan terhindar dari segala bentuk gangguan..

5 Komentar:

efa said...

tip pasal sapu tilam tu bru taw..uish tetiba seram huhu

apezs shah said...

betol2..

adamzico said...

efa: seremmm kan.. huhu.. by the way.. contest apa yg efa nk eden join?

apezs: betol3! wink!

Hans (asaktor) said...

thanks for sharing.. pn baru tau pasal sapu tilam tu,,,,hehe~~

adamzico said...

Hans: erm.. amal2kan ye.. wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!