Friday, 25 March 2011

Nak AWAY selama beberapa ratusan jam.. Mampoo kah?

Bismillahirrahmanirrahim..
Asslamualaikum W.B.T..

Makin tak ada IDEA..
Makin tak terarah..
Makin rasa terpencil..
Makin hilang semangat..

Nak AWAY seketika..
Nak FOKUS pada OUTSTATION..
Nak tenangkan FIKIRAN..

Kalau ada sumur di ladang..
Boleh kita menumpang mandi..
Kalau ada umur nan panjang..
Boleh kita berjumpa lagi..
InsyaAllah..
Sure tak ada yang windu..
Wakaka..

p/s: Saket KEPALA kembali menyerang..!

Ehsan dari Uncle Google

10 Komentar:

Zaza said...

ok seh! focus...focus..
focus...za nak away gak..hak3..
take time :)

apik pehe said...

sabo2..rilek adam..bawak bertenang

una din said...

wah nak away la pulok dah. ngehh meh kite tgk smpai ble dpt tahan ;p

amoreDhatiku said...

headache is always be with u...it's my bestfriend too...huhuhuhu

C I K . F Y Z A said...

hyep there..
lama tak dengar citer..
jgn la away lama-lama sgt...
rindu jugak :)

adamzico said...

Za: Saya dah kembali..!!!

adamzico said...

Apik: Hehe.. BUSY la.. hehe..

adamzico said...

Una Din: Lama tak menghilangkan diri? Hehe..

adamzico said...

amoreDhatiku: sama la kita.. hehe

adamzico said...

Cik.Fyza: i'm back!!! hehe

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!