Sunday, 6 March 2011

RESULT saya ialah [ ]. [ ] [ ] [ ]..

Salam..
Semoga SEHAT hendaknya..

Terpanggil untuk berkongsi CERITA..
RESULT saya dah kuar..
Bila ditatap..
Bagaikan ADA tak kena..
Ya la..
Memang ADA tak kena..
Amik 5 papers..
Result 4 papers ja..
SATU papers tu KANTOI ka?
Neves..

Bila di ajukan kepada ADMIN..
Ternyata SATU paper tu tak dimasukkan RESULT ke dalam slip..
Bukan sebab KANTOI..
Tapi kesilapan teknikal..
Makanya..
RESULT yang sedikit menghampakan itu..
NAIK sedikit dari apa yang ADA dalam slip keputusan peperiksaan..
ADA satu subjek tu membuatkan SEMUA student bengang..
Lecturer memang HAMPEH..
Malas nak bercerita sal LECTURER berkenaan..
Biar la DIA dengan hidupnya..
Semoga ALLAH mengubah attitude lecturer berkenaan..
Amin!

Result saya ialah 3.595
Terjejas sedikit sebab SATU subjek yang sememangnya menggemparkan SEMUA student..
Tak apalah..
Namapun REZEKI..
Terima seadanya..

p/s: MOOD sedikit down..
Sebab keputusan SATU subjek itu memburukkan REKOD..
Sebelum ni leh capai 3.886
Tanpa sebarang masalah..
Fuuuh!
Tak nak fikir sal RESULT agik..
ESOK dah START kelas..
Tumpu kepada SEMESTER baru..

'A Brand NEW day has COME..!'
wink!

20 Komentar:

hana said...

huiyoo..
gempak nye result..
nk tips belaja..
hehe

cik Ladies said...

kenapa tak dapat 4 trus je :geram
hahaha :) thniah..rezeki la tu :)

C I K . F Y Z A said...

nak dekat 4 flat dah tu... gudluck utk next sem... bljar rjen2.. jgn jd mcm org yg taip komen ni :(

Miss Dill said...

adam blaja kat mane?


Miss Dill^^

adamzico said...

hana: tumpu perhatian dlm kelas tu penting.. hehe.. kalau nk bagik tips cara saya belajo.. rasanya cam xde.. hahaha..

adamzico said...

Cik Ladies: Memang la nak 4 teroos tapi REZEKI hanya setakat ni.. terima seADAnya walaupun tensen dgn SATU subjek tu.. huhu..

adamzico said...

Cik Fyza: Nak dekat? Jauh la.. 3.595 tu JAUH la.. huhu..

adamzico said...

Miss Dill: Saya amik program executive.. hehe

►AdamXis◄ said...

Assalam...fuuyooh.hebatnya result nie...alhamdulillah dh kuar result.apepun tahniah AdamZico...aku amik Engineering tak mungkin sehebat result nie...sob3

►Kontest : Blog Review Assignment 1 Oleh Jejaka Terhangat

Siti Safiyyah said...

adam, bersyukur lah dapat 3.595 tu..turun sikit nak buat macam mana kan. heh kene contohi adam la gini..hehe


psstt : Keputusan PRK N27 dan N28

fieha said...

tahniah :)

adamzico said...

AdamXis: erm.. saya REDHA dengan result ni.. Kiranya lebih baik dari yang lain2.. Anda juga GUD LUCK tau dengan study anda ya?

adamzico said...

SitiSafiyyah: Erm.. Tima kaceh.. wink!

adamzico said...

fieha: wink2! tima kaceh juga!

Nor said...

tahniah!~ ida sem ni pun da subjek killer~~~~~ =( risau den!~ huhuhuhu

laen kali marah bebnyk sket kt admin, ada ka salah msok subjek!~

adamzico said...

Ida a.k.a Nor: Tenkiu3! Bukan subjek killer tapi pensyarah killer.. huhu..

Xtaw real result agik nie.. huhu

Nor said...

opss~~ lebih tepat rsnya guna pensyarah killer~~ sma lah dgn pensyarah ida~ 10 org drop subjek dia mnggu ni~ huhuhu

adamzico said...

Ida a.k.a Nor: yupp pensyarah killer.. hehe.. Gila banyak yg drop.. naseb baek ade eyesmore drop!

Nor said...

guna permata hijrah ja~~~

adamzico said...

wah.. permata hijrah.. ade eyesmore je nie.. wakaka

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!