Wednesday, 6 April 2011

Jom JUIN blog kite! @ Zieyra Sulley

Bismillahirrahmanirrahim..

Hi Zieyra Sulley..!
Hi untuk SEMUA pembaca setia my N3..
Nak JOIN bloglist-kite lah..

Tima kaceh kepada Zieyra Sulley..
Kerana mengajak SAYA untuk JOIN..
Jangan marah ya..


Atas-atas nie..
Korunk dah di TAG..
Harap maklum.. ye?

Tima kaceh daun keladi..
Harap dapat JUIN banyak kontest lagi..
Hehe..
Wink!

9 Komentar:

syairahmohdanuar said...

sy belom pernah lg join bloglist.kesian sy.lol x)

zieyRa suLLey© said...

terime kasih men-juin kan diri, sayang awak lebih, tapi kene follow kite dulu :)

zieyRa suLLey© said...

oh ya, awak pon tak letakkan kite dalam blog list lagi :)

adamzico said...

syairahMA: Juin la.. hehe..

adamzico said...

Zieyra Sulley: la.. sowie.. after this letak.. k?

nuralynZAKREE said...

gudluck yaa~

adamzico said...

nuralynZakree: Hehehe..tima kaceh.. Just JUIN je..

nuralynZAKREE said...

huhuk~ tuu lahh . dpt ke tk lain citer kan . herm . (=

adamzico said...

nuralynzakree: yupp.. wink2!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!