Tuesday, 2 November 2010

saya BUDAK baru BELAJAR,,!

Saya BUDAK baru BELAJAR.. Kalau SALAH tologn TUNJUKkan..
Assalamualaikum..
Cuba mencuri masa untuk menjenguk BLOG ini dengan mencoret sesuatu kepada KALIAN semua. Harapan menggunung tinggi dan hasrat untuk berkongsi CERITA, BERITA dan sebagainya kini semakin menjadi NYATA. Jutaan terima kasih tak terhingga kerana TERUS bersama dengan saya menerusi BLOG. Saya berbesar hati dengan kesudian ini.. Meskipun November menjanjikan bulan paling SIBUK dalam kalender hidup insan yang bernama ADAM ZICO.

InsyaAllah.. Dengan rahmatNya serta kasih sayangNya, saya akan berusaha memenuhi janji saya untuk menjadikan BLOG ini sebagai satu WADAH satu SALURAN untuk menghiburkan KALIAN semua. Dengan berkat kesihatan yang dikurniakanNya, akan saya gunakan seluruh panca indera untuk merealisasikan hasrat untuk menghasilkan BLOGTAINMENT kepada anda semua..!

Blog + Entertainment ini bakal menjadi KUDAPAN anda semua menerusi label-label yang saya UTARAkan dari semasa ke semasa. Saya mulai dengan MEMORABILIA KASIH SAFIYYA dan di ikuti rancak oleh TANGIS KASMARAN. InsyaAllah saya bakal keluarkan label-label yang lebih berinformasi, dramatik, dan komedi sehingga ANDA semua merasakan bukan lima perisa sebaliknya berjuta-juta warna bak palitan warna nan INDAH..

Antaranya, ODISI infiniti, Tiada Aku Mengerti dan Obsesi Sanubari.. Segalanya akan terSAJI dihadapan ANDA semua.. Teruskanlah bersama dengan BLOG : I'm Adam Zico

Wassalam.. WINK..!

0 Komentar:

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!