Sunday, 20 February 2011

BCR Headline: Bloggers suka mencuri

Assalamualaikum..

Parah. Kalau dah disabitkan dengan mencuri.
Hukumannya potong tangan.
Jika HUKUM HUDUD dilaksanakan lah!

Begini.
Bloggers hari ini kian parah.
Apa kejadahnya..
Bukankah XTVT blogging ni sesuatu yang BAIK..?
Perkongsian ILMU.. kan!

Begini..
Malas nak BIKIN anda semua tertanya-tanya..
Lebih BAEK bikin empayar..

Ada la seorang Blogger merangkap Chatter nie..
Dah tahu ada EXAM..
Still nak jenguk BCR..
Apa kes..?

Tapi kan.. Kalau tak layan BCR..
Rasanya fikiran dan minda dia tenang tak..
Bila menjawab EXAM tu nanti..?

Dah la suka mencuri masa untuk ber BCR..
Kini dah di cop suka mencuri tumpuan BLOGGER/S lain untuk membacanya..
Tak gitu..?
Maaflah.. Eden tengah tension nie..
Exam tiga hari berturut-turut..
Esok ade lagik.. 
Waa..!

p/s: Eden dah tak ada IDEA..
So.. BCR lah..
Carik IDEA..
Seronok woo..!
TerBAEK wok!
Anda pasti akan dilayani di SANA..

Nota tambahan: Laman BLOG eden UNDER CONSTRUCTION.. 
Messy sket.. kan!

3 Komentar:

Fariq said...

kehkehkeh.. ingatkan curi ape la tadi.. curi masa rupenye.. haha.. tapi betul la. kalo tak tgk bcr bukan kata nak jawab exam,, nak mandi pon tak sng.. kehkehkeh

Jejaka Terhangat said...

haha...ingatkan curi ape la tadi..papepon, wish u best of luck utk exam tu..jgn asyik berBCR jek..=p

adamzico said...

hehe.. kan dah curik masa dan tumpuan anda berdua utk menatap n3 nie.. hehe.. wink!

Dah baca ENTRY ni..?

Satu BAHASA Satu LOGHAT

PEKIN

PEKIN adalah satu keadaan dimana seseorang itu belajar untuk berjimat.. Berdikit-dikit dalam berbelanja..

Ayat:
Masa untuk PEKIN.. Menabung time..!

p/s: PEKIN pekin jugak.. Jangan kena cop bakhil sudah.. Anyway PEKIN yang saya maksudkan ini tak ada kaitan dengan PEKIN si pelakon tu.. Kebetulan semata-mata.. wink!